Birou traduceri autorizate

Birou traduceri autorizate

Biroul nostru de traduceri este constituit din o echipa de traducatori tineri, certificati de Ministerul Justitiei. Traducatorul autorizeaza traducerea prin parafa si stampila, dupa o verificare amanuntita a documentului. Pentru a putea autoriza un act, nu este nevoie de legalizarea acestuia de notarul public. Traducatorul atesta prin aceasta autorizare ca nu s-a facut nicio modificare in textul original si ca traducerea este corecta din toate punctele de vedere.

Traducerile pot fi autorizate chiar daca nu au fost facute de un traducator specializat, dar trebuie verificate in prealabil de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, care  va verifica exactitatea traducerii si decide daca pune stampila si parafa.

Pentru ca timpul unei zile este scurt pentru a face cate lucruri ne propunem, noi va simplificam viata prin metoda de traduceri online si prin intermediul corespondentei. Dumneavoastra puteti sa ne trimiteti documentele de tradus pe mail la adresa office@all-translations.ro sau traduceri.legalizate@yahoo.com  iar noi va vom trimite inapoi traducerea autorizata in cel mai scurt timp posibil.

In cazuri de urgenta, biroul nostru va pune la dispozitie posibilitatea de a efectua traducerea pe loc si de a o legaliza in cateva minute. In aceasta situatia traducerea va intra in regim de urgenta si va costa putin peste pretul obisnuit.

O traducere autorizata costa intre 30-80 lei/ pag, in functie de limba si de frecventa acesteia. O pagina inseamna 2000 de caractere cu spatii. Pretul unei traduceri legalizate, pretul este de 50 lei/pag, indiferent de limba in care a fost efectuata traducerea.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de mail traduceri.legalizate@yahoo.com sau office@all-translations.ro sau la numerele de telefon 0732.32.32.22, 0745.53.51.25 sau 0766.57.05.65

Ne puteti gasi si la sediul firmei noastre din str. Serban Cantacuzino (fosta Drumul Potcoavei) nr. 57/II,

Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy.