Birou traduceri legalizate

Birou traduceri legalizate

Birou traduceri legalizate in Bucuresti oferim traduceri legalizate si autorizate in mai multe limbi. O traducere legalizata presupune atestarea traducerii de catre un notar public, cu prezentarea actului in original.

Insa traducerile legalizate se diferentiaza de cele autorizate. Traducerile legalizate sunt traduceri autorizate, facute de un traducator autorizat, legalizate de un notar public. Notarul public legalizeaza semnatura traducatorului autorizat. Pentru legalizarea unei traduceri este necesar originalul documentului. Firma noastra va ajuta cu legalizarea documentului pentru a economisi din timpul dumneavoastra. Noi va putem pregati actele in vederea legalizarii notariale, urmand ca dumneavoastra sa mergeti la notar cu originalul documentului si cu traducerile autorizate si pregatite de noi in vederea legalizarii notariale. Daca nu va grabiti foarte tare, putem merge si noi la notar la anumite intervale de timp, in functie de cat suntem de ocupati si de cand doriti dumneavoastra sa fie gata.

In ceea ce priveste legalizarea notariala a traducerii, notarul public legalizeaza semnatura traducatorului autorizat. Pentru legalizarea unei traduceri este necesar originalul documentului. Firma noastra va ajuta cu legalizarea documentului pentru a economisi din timpul dumneavoastra. Noi va putem pregati actele in vederea legalizarii notariale, urmand ca dumneavoastra sa mergeti la notar cu originalul documentului si cu traducerile autorizate si pregatite de noi in vederea legalizarii notariale. Daca nu va grabiti foarte tare, putem merge si noi la notar la anumite intervale de timp, in functie de cat suntem de ocupati si de cand doriti dumneavoastra sa fie gata.

Pentru ca timpul unei zile este scurt pentru a face cate lucruri ne propunem, noi va simplificam viata prin metoda de traduceri online si prin intermediul corespondentei. Dumneavoastra puteti sa ne trimiteti documentele de tradus pe mail la adresa office@all-translations.ro  sau traduceri.legalizate@yahoo.com , documentul in original trebuie sa fie trimis prin corespondenta sau sa veniti cu originalul la sediul nostru, iar noi va vom trimite inapoi traducerea legalizata in cel mai scurt timp posibil. 

In cazuri de urgenta, biroul nostru va pune la dispozitie posibilitatea de a efectua traducerea autorizata in aceeasi zi. In aceasta situatie, traducerea va intra in regim de urgenta si va costa putin peste pretul obisnuit.

O traducere autorizata costa intre 20-80 lei/ pag, in functie de limba si de frecventa acesteia. O pagina inseamna maxim 2000 de caractere cu spatii. Pretul unei legalizari notariala este de 50 lei/document, indiferent de limba in care a fost efectuata traducerea si de numarul de pagini.