Traducator judiciar Bucuresti

Traducator judiciar Bucuresti

AS_Traduceri_juridice

Traducatori judiciar Bucuresti

Echipa de traducatori judiciari autorizati ofera traduceri juridice in Bucuresti. Cateva dintre tipurile de documente de care ne ocupam sunt urmatoarele :

– certificate de nastere

-certificate de casatorie

-certificate constatatoare

-acte funciare

-acte mosteniri

-citatii

-instintari

-sentinte judecatoresti

-caziere judiciare

-statute de societate

-pocuri

-plangeri

-comunicate de presa

-acorduri de distributie intre societati

-manuale de specialitate

-somatii

-titluri executorii

-licente

-adeverinte prin care se atesta vechimea de munca

-certificate de origine a marfurilor

-adeverinte de calificare in diferite meserii

-contracte , etc.

Traducatorii nostri au cunostinte ale sistemului juridic , pe langa cele de limba , avand astfel o specializare atat juridica, cat si filologica. Noi ne angajam sa indeplinim conditiile unei traduceri judiciare  , si anume, confidentialitate, exactitate la detalii , absenta omisiunilor si o traducere precisa. Actele pot sa fie redactate in orice limba, iar noi oferim traducere intr-o paleta larga de limbi de circulatie internatioanala , ca si : engleza, germana, franceza, polona, sarba, rusa, maghiara, italiana, bulgara, araba, chineza, japoneza, ebraica, portugheza, ceha , spaniola, turca, slovaca, etc.

Sediul nostru este in Bucuresti , dar putem efectua traduceri juridice online in toata tara. Traducerea poate fi atat autorizata, cat si legalizata. Garantam o traducere juridica exacta, facuta de o echipa profesionista de traducatori, specializati cu limbajul si terminologia de specialitate. Stim ca cea mai mica greseala intr-o traducere a unui act juridica poate avea consecinte grave, cum ar fi pierderea clientilor , a banilor, sau chiar neaprobarea ei de catre anumite institutii.Asa ca vom actiona in consecinta, avand traducatori autorizati de Ministerul Justitiei , care dupa o atenta expertiza , vor gasi solutia perfecta pentru traducere. Pretul unei traduceri difera in functie de limba in care se doreste traducerea.