Traducator judiciar

Traducator judiciar

Ce inseamna un traducator judiciar?

traduceri-juridice

 

Un traducator judiciar este un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, specializat cu termenii si limbajul de specialitate. Pe langa aceasta calificare, traducatorii nostri au si o calificare filologica, avand cunostinte de limba in care se cere traducerea, dar si cunostinte avansate despre domeniul juridic din acea tara.

Noi ne angajam sa indeplinim conditiile unei traduceri , si anume, confidentialitate, exactitate la detalii , absenta omisiunilor si o traducere precisa. Actele pot sa fie redactate in orice limba, iar noi oferim traducere intr-o paleta larga de limbi de circulatie internatioanala , ca si : engleza, germana, franceza, polona, sarba, rusa, maghiara, italiana, bulgara, araba, chineza, japoneza, ebraica, portugheza, ceha , spaniola, turca, slovaca, etc.

O parte dintre documentele de care ne ocupam sunt:  certificate de nastere, certifcate de casatorie, certificate constatatoare, acte funciare, acte de mosteniri, citatii, instintari, sentinte judecatoresti, caziere judiciare, procuri, plangeri, comunicate de presa, acorduri de distributii intre societati, manuale de specialitate, somatii, licente, adeverinte care atesta vechimea de munca,  certificate de origine a marfurilor. titluri executorii, manuale de specialitate, etc.

Traducerile pot si atat autorizate, cat si legalizate, in functia de cerinta clientului. Sediul nostru este in Bucuresti , dar putem efectua traduceri juridice online in toata tara.

Garantam o traducere juridica exacta, facuta de o echipa profesionista de traducatori, specializati cu limbajul si terminologia de specialitate. Stim ca cea mai mica greseala intr-o traducere a unui act juridica poate avea consecinte grave, cum ar fi pierderea clientilor , a banilor, sau chiar neaprobarea ei de catre anumite institutii.Asa ca vom actiona in consecinta, avand traducatori autorizati de Ministerul Justitiei , care dupa o atenta expertiza , vor gasi solutia perfecta pentru traducere. Pretul unei traduceri difera in functie de limba in care se doreste traducerea.