Traducere juridica

Traducere juridica

Realizam traducere juridica – traducere juridica autorizata si legalizata

Traducerea juridica pe care echipa noastra o efectueaza este una corecta si respecta intelesul documentului, traducatorii nostri fiind specializati in limba straina in/din care traduc si foarte buni cunoscatori ai domeniului juridic. Pentru ca dumneavoastra sa fiti si mai multumiti de calitatea documentului tradus, acestia colaboreaza in permanenta cu avocati, juristi si notari si au acces la numeroase resurse. Personalul nostru este autorizat de Ministerul Justitiei si lucreaza de multi ani in acest domeniu.

Tocmai datorita acestui fapt am format aceasta echipa, pentru a va ajuta pe dumneavoastra cu tot ce tine de traducerea documentelor juridice, punandu-va la dispozitie oameni foarte bine pregatiti, confidentialitate si preturi accesibile. Traducem documentul in timpul alocat de dumneavoastra, dar lucram la fel de bine in regim de urgenta, cu aceeasi atentie aratata documentului.

Pretul traducerii juridice variaza in functie de limba straina in/din care este tradus documentul. Realizam traducere juridica in/din urmatoarele limbi:araba, bulgara, chineza, ceha, coreeana, croata, daneza, ebraica, engleza, finlandeza, franceza, germana, greaca, italiana, japoneza, maghiara, norvegiana, neerlandeza, poloneza, portugheza, rusa, spaniola, slovaca, sarba, suedeza, ucraineana, turca.

Efectuam traducere juridica pentru orice fel de documente, inclusiv:

– Certificate de nastere, casatorie, deces, pasapoarte

– Diplome de absolvire (liceu, facultate, master),  scrisori de recomandare

– Procuri generale si speciale, acte de cesiune

– Documente emise de catre instantele judecatoresti (hotarari judecatoresti)

– Coduri, legi, regulamente, norme

– Acorduri si contracte: de inchiriere, vanzare-cumparare, de donatie, acte de partaj

– Patente

– Documente contabile si fiscale

– Documente notariale, documente emise de catre avocati, etc.

Adresa noastră este în str. Serban Cantacuzino (fosta Drumul Potcoavei) nr. 57/II,

Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy.

Adresa de e-mail la care putem fi contactaţi: traduceri.legalizate@yahoo.com

Ne recomanda anii de experienta pe care ii avem si profesionalismul de care dam dovada, asa ca puteti apela la noi cu mare incredere si va asiguram ca veti reveni si pentru alta traducere juridica.