Traduceri autorizate engleza

Traduceri autorizate engleza

Limba engleză  este o limbă vest germanică,aparținând familiei de limbi Indo-europene. Limba engleză iși are originea in Anglia și este in prezent vorbită in Marea Britanie, Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelanda și Statele Unite ale Americii. Este cea mai studiată limbă (89% dintre elevii din Uniunea Europeana o invață în școli, urmată de franceză, germană, spaniolă)  fiind recunoscută ca limbă secundară în majoritatea țărilor. Predomină pe plan internațional in domenii precum știință, afaceri, divertisment, diplomație și altele. Peste un miliard de oameni din întreaga lume sunt vorbitori de engleză macar la un nivel de bază, iar peste 380 de milioane de oameni vorbesc engleza ca limbă maternă. Deoarece este atât de răspândită, a fost de multe ori numită limbă globală sau lingua franca a epocii moderne.  Este limba oficială pentru comunicațiile aeriene și maritime, precum și una dintre limbile oficiale ale Națiunilor Unite și Uniunii Europene.

Traducere juridică va pune la dispoziție traduceri atât din engleză in romană, din română in engleză, cât și din altă limbă în limba engleză. Traducerile sunt efectuate doar de traducători autorizați de Ministerul de Justiție, mulți dintre acestia fiind absolvenți ai Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Lucrăm fără taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in week-end, in timpul sărbătorilor sau după program.

Pentru traduceri engleza puteți lua legătura cu noi prin datele găsite la secțiunea contact. Puteți veni la sediul fizic sau putem colabora online. Oferim un sistem de plata variat:  cash, online, prin curier in momentul livrarii. Preluăm chiar și comenzi rapide cu livrare in aceeasi zi. Puteți solicita traducere in regim de urgenta, având posibilitatea sa o primiți și in 20 de minute, in funcție de numărul de pagini.

Oferim de asemenea și legalizarea documentelor, la cerere, pentru a va ușura munca.

Vă mulțumim pentru răbdarea, timpul si interesul acordat. Sperăm să vă putem fi de ajutor.