Traduceri autorizate franceza

Traduceri autorizate franceza

Franta este o republica constitutionala , cu un regim semi-prezidential , avand franceza ca limba oficiala si euro ca moneda de circulatie.

Noi va oferim traduceri atat autorizate, cat si legalizate in limba franceza. O traducere autorizata in/din franceza costa 20 de lei si poate fi tradusa la cererea clientului in regim de urgenta, urmand sa va inapoiem actul si sa primiti traducerea in cateva minute. Traducerile sunt efectuate de traducatori atestati si recunoscuti de Ministerul Justitiei, multi dintre ei fiind absolventi ai Facultatii de Limbi si Literaturi Straine.

Lucrăm fără taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in week-end, in timpul sărbătorilor sau după program.

Puteți veni la sediul fizic sau putem colabora online pe adresa de mail traduceri.legalizate@yahoo.com sau office@all-translations.ro .Va stam la dispozitie si la numerele de telefon 0732.32.32.22 sau 0745.53.51.25 sau 0766.57.05.65. Oferim un sistem de plata variat:  cash, online, prin curier in momentul livrarii. Preluăm chiar și comenzi rapide cu livrare in aceeasi zi. Puteți solicita traducere in regim de urgenta, având posibilitatea sa o primiți și in 20 de minute, in funcție de numărul de pagini.

Oferim de asemenea și legalizarea documentelor, la cerere, pentru a va ușura munca.

Vă mulțumim pentru răbdarea, timpul si interesul acordat. Sperăm să vă putem fi de ajutor.