Traduceri autorizate germana

Traduceri autorizate germana

Germania este un stat in Europa Centrala .  Face parte din multe organizatii internationale, precum ONU, Uniunea Europoeana, Nato. Are cea mai mare populatie dintre statele ce fac parte din Uniunea Europeana. Este renumita pentru industria sa, fiind una dintre cele mai dezvoltate din lume.

Germana este limba oficiala și cea mai folosită in Germania. Este una din cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene, precum și una din cele trei limbi de lucru a Comisiei Europene, pe lângă engleză si franceză, de asemenea, una dintre cele cinci limbi de lucru ale Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, una dintre cele șase limbi oficiale ale OSCE și una din cele 4 limbi oficiale ale Asociației Europene de Liber Schimb. Aparține grupului vestic al limbilor germanice. Această limbă se regăsește de asemenea și în Austria, Elveția, Belgia, Luxemburg și Lichtenstein. În Romania, există 60 de mii de vorbitori de limbă germană.

Vă punem la dispoziție servicii pentru traduceri din germană în română, dar și din altă limbă străină sau limba română în limba germană. Traducerile sunt efectuate doar de traducători autorizați de Ministerul Justiției, mulți dintre acestia fiind absolvenți ai Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Lucrăm fără taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in week-end, in timpul sărbătorilor sau după program.

Pentru traduceri germană puteți lua legătura cu noi prin datele găsite la secțiunea contact. Puteți veni la sediul fizic sau putem colabora online. Oferim un sistem de plata variat:  cash, online, prin curier in momentul livrarii. Preluăm chiar și comenzi rapide cu livrare in aceeasi zi. Puteți solicita traducere in regim de urgenta, având posibilitatea sa o primiți și in 20 de minute, in funcție de numărul de pagini.

Oferim de asemenea și legalizarea documentelor, la cerere, pentru a va ușura munca.

Vă mulțumim pentru răbdarea, timpul si interesul acordat. Sperăm să vă putem fi de ajutor.