Traduceri autorizate italiana

Traduceri autorizate italiana

Italia e un stat unitar, republică parlamentară, situat in Europa de Sud. Este o țară foarte dezvoltată, cu o populație de 61 de milioane de locuitori, fiind a cincea cea mai populată țară a Europei. Are un loc important in afacerile militare, culturale și diplomatice mondiale, fiind o putere regională majoră. E membră a mai multor instituții internaționale, printre care se numără ONU, NATO, Consiliul Europei etc și unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene.

Limba italiană este o limbă romanică, vorbită de aproximativ 62 de milioane de oameni, dintre care cei mai mulți locuiesc in Peninsula Italică. Este asemănătoare atât cu limba latină cât și cu alte limbi romanice și cea mai asemănătoare cu limba română. Este folosită de asemenea și in Vatican.  Deține de asemenea statutul de limbă de minoritate în anumite părți ale Croației și Sloveniei.

Traducere juridică va pune la dispoziție traduceri atât din italiană in română, din română in italiană, cât și din altă limbă în limba italiană. Traducerile sunt efectuate doar de traducători autorizați de Ministerul de Justiție, mulți dintre acestia fiind absolvenți ai Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Lucrăm fără taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in week-end, in timpul sărbătorilor sau după program.

Pentru traduceri engleza puteți lua legătura cu noi prin datele găsite la secțiunea contact. Puteți veni la sediul fizic sau putem colabora online. Oferim un sistem de plata variat:  cash, online, prin curier in momentul livrarii. Preluăm chiar și comenzi rapide cu livrare in aceeasi zi. Puteți solicita traducere in regim de urgenta, având posibilitatea sa o primiți și in 20 de minute, in funcție de numărul de pagini.

Oferim de asemenea și legalizarea documentelor, la cerere, pentru a va ușura munca.

Vă mulțumim pentru răbdarea, timpul si interesul acordat. Sperăm să vă putem fi de ajutor.