Traduceri autorizate online

Traduceri autorizate online

Pentru ca stim ca viata este intr-o continua fuga, noi va usuram munca prin programul nostru de traduceri autorizate online.

Cum se procedeaza? Dumneavoastra ne trimiteti documentele ce trebuie traduse pe adresa de mail traduceri.legalizate@yahoo.com sau office@all-translations.ro si noi vi le trimitem traduse si autorizate inapoi in cel mai scurt timp posibil. Traducerile se pot efectua si pe loc , in cazul in care aveti nevoie de ele in regim de urgenta. Putem sa efectuam traduceri din/ in urmatoarele limbi: engleza. franceza, spaniola, italiana, germana, maghiara, rusa, ceha, slovaca, sarba, polona, olandeza, suedeza, finlandeza, chineza, japoneza, coreeana, norvegiana, ebraica, greaca , turca, daneza, ucraineaza, s.a.

Traducerile autorizate nu au nevoie de interventia unui notar public, ci doar de stampila si parafa traducatorului autorizat. Bineinteles ca traducerea se poate si legaliza, la cererea clientului. Noi va oferim o gama larga de limbi in/din care se pot efectua traduceri, seriozitate, promptitudine, confidentialitate si profesionalism.

Asadar, daca aveti o viata ocupata si nu aveti timp sa rezolvati intr-o singura zi tot ce va propuneti, noi suntem aici sa va ajutam. Nu ezitati sa ne contactati pentru programul nostru de traduceri autorizate online.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de mail traduceri.legalizate@yahoo.com sau office@all-translations.ro sau la numerele de telefon 0732323222 sau  0741127072 sau 0766570565

Ne puteti gasi si la sediul firmei noastre din Bucuresti , sector 6, Calea Crangasi, nr. 10, bl.19A, , ap.71, interfon 271C (puncte de reper: BCR Crangasi , Podul Grant )