Traduceri autorizate spaniola

Traduceri autorizate spaniola

 

Regatul Spania sau Spania este o țară situată in Sud-Vestul Europei, membră a Uniunii Europene. Are capitala in Madrid, iar forma sa de guvernământ este monarhia constituțională. Face parte din Peninsula Iberică, alături de Portugalia si Gibraltar. E a 2-a cea mai muntoasă țară a Europei, locul 1 fiind ocupat de Elveția. Populația sa este de 45 de milioane de locuitori.

Limba spaniolă, numită adesea si limba castiliană este o limbă romanică și una dintre cele 6 limbi oficiale ale Organizației Națiunilor Unite. Este a treia cea mai vorbită limbă, fiind întrecută de chineza mandarină și engleză. Spaniola este a 2-a cea mai studiată limbă din lume, fiind invățată de cel puțin 14 milioane de studenți, este limba neolatină care a cunoscut cea mai largă răspândire în lume. Face parte din subgrupul ibero-romanic al limbilor romanice.

Traducere juridică va pune la dispoziție traduceri atât din spaniolă in romană, din română in spaniolă, cât și din altă limbă în limba spaniolă. Traducerile sunt efectuate doar de traducători autorizați de Ministerul de Justiție, mulți dintre acestia fiind absolvenți ai Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Lucrăm fără taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in week-end, in timpul sărbătorilor sau după program.

Pentru traduceri engleza puteți lua legătura cu noi prin datele găsite la secțiunea contact. Puteți veni la sediul fizic sau putem colabora online. Oferim un sistem de plata variat:  cash, online, prin curier in momentul livrarii. Preluăm chiar și comenzi rapide cu livrare in aceeasi zi. Puteți solicita traducere in regim de urgenta, având posibilitatea sa o primiți și in 20 de minute, in funcție de numărul de pagini.

Oferim de asemenea și legalizarea documentelor, la cerere, pentru a va ușura munca.

Vă mulțumim pentru răbdarea, timpul si interesul acordat. Sperăm să vă putem fi de ajutor.