Traduceri juridice Bucuresti

Traduceri juridice Bucuresti

Efectuam traduceri juridice Bucuresti – traduceri juridice Bucuresti autorizate si legalizate.

Avem o echipa de profesionisti, cu multa experienta in spate, traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, specializati pe limba straina in/din care traduc si foarte buni cunoscatori ai domeniului juridic.

Va oferim preturi accesibile, care depind de limba in/din care vreti sa traduceti. Traducem in/din urmatoarele limbi: araba, bulgara, chineza, ceha, coreeana, croata, daneza, ebraica, engleza, finlandeza, franceza, germana, greaca, italiana, japoneza, maghiara, norvegiana, neerlandeza, poloneza, portugheza, rusa, spaniola, slovaca, sarba, suedeza, ucraineana, turca.

Pentru ca stim importanta unui document juridic pe care il prezentati in instanta sau oriunde aveti nevoie, colaboram in permanenta cu avocati, juristi si notari si dispunem de o gama larga de resurse. Traducem orice fel de documente juridice, inclusiv:

– Expertize, rapoarte, procese verbale

– Documente contabile si fiscale

– Coduri, legi, regulamente, norme

– Certificate de nastere, casatorie, deces, pasapoarte

– Diplome de absolvire (liceu, facultate, master), scrisoare de recomandare

– Procuri generale si speciale, acte de cesiune

– Patente

– Documente emise de catre instantele judecatoresti (hotarari judecatoresti)

– Documente notariale, documente emise de catre avocati

– Acorduri si contracte: de inchiriere, vanzare-cumparare, de donatie, partaj

– Procuri generale si speciale, acte de cesiune

Avem in spate ani de experienta si pregatire, iar traduceri juridice Bucuresti a luat fiinta din dorinta de a va ajuta pe dumneavoastra si a va familiariza cu acest domeniu al traducerilor juridice. Traduceri juridice Bucuresti va asigura de confidentialitate si promptitudine, traducand documentul in timpul acordat de dumneavoastra, dar si in regim de urgenta si punandu-va la dispozitie preturi accesibile. Va asiguram de profesionalismul nostru si dorim sa apelati cu incredere la noi ori de cate ori aveti de tradus documente juridice. Pentru toate acestea traduceri legalizate Bucuresti va sta la dispozitie.

Adresa noastră este în str. Serban Cantacuzino (fosta Drumul Potcoavei) nr. 57/II,

Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy.

Adresa de e-mail la care putem fi contactaţi: traduceri.legalizate@yahoo.com