Traduceri legalizate germana

Traduceri legalizate germana

germania

Oferim traduceri legaliate in germana. Ce inseamna o traducere legalizata?

Traducerea legalizata inseamna ca traducerea autorizata de traducator are nevoie de aprobarea unui notar public, pentru a certifica corectitudinea. Este nevoie de legalizarea traducerii atunci cand este vorba de urmatoarele traduceri:

– contracte de orice tip

-documente constitutive ale societatilor

-certificate de nastere,deces,casatorie,etc.

-documente de transport

-facturi

-acte incheie la notar( procuri, declaratii, etc.)

Traducerea autorizata in limba germana costa 30 lei/pag. Mentionam ca o pagina inseamna maxim 2000 de caractere cu spatii. Legalizarea traducerii costa 56 lei/ document, indiferent de numarul de pagini.

Biroul nostru de traduceri colaboreaza cu notari publici, deci noi putem sa ne ocupam de toate documentele dumneavostra si sa le pregatim in vederea legalizarii notariale.

Cum se procedeaza?

Traducerile legalizate se diferentiaza de cele autorizate. Traducerile legalizate sunt traduceri autorizate, facute de un traducator autorizat, legalizate de un notar public. Notarul public legalizeaza semnatura traducatorului autorizat. Pentru legalizarea unei traduceri este necesar originalul documentului. Firma noastra va ajuta cu legalizarea documentului pentru a economisi din timpul dumneavoastra. Noi va putem pregati actele in vederea legalizarii notariale, urmand ca dumneavoastra sa mergeti la notar cu originalul documentului si cu traducerile autorizate si pregatite de noi in vederea legalizarii notariale. Daca nu va grabiti foarte tare, putem merge si noi la notar la anumite intervale de timp, in functie de cat suntem de ocupati si de cand doriti dumneavoastra sa fie gata.

Pentru ca timpul unei zile este scurt pentru a face cate lucruri ne propunem, noi va simplificam viata prin metoda de traduceri online si prin intermediul corespondentei. Dumneavoastra puteti sa ne trimiteti documentele de tradus pe mail la adresa office@all-translations.ro sau traduceri.legalizate@yahoo.com , documentul in original trebuie sa fie trimis prin corespondenta, iar noi va vom trimite inapoi traducerea legalizata in cel mai scurt timp posibil.

In cazuri de urgenta, biroul nostru va pune la dispozitie posibilitatea de a efectua traducerea autorizata in aceeasi zi. In aceasta situatia traducerea va intra in regim de urgenta si va costa putin peste pretul obisnuit.

Bineinteles ca puteti lasa actele si la sediul nostru fizic:

str. Serban Cantacuzino (fosta Drumul Potcoavei) nr. 57/II,

Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy

Dacă o traducere juridică rapida, realizată de traducători specializați pe acest domeniu este ceea ce căutați, vă așteptam cu drag sa ne contactați telefonic, prin  e-mail sau la sediul firmei noastre. Contactați-ne si vom răspunde cât mai repede posibil. Vă mulțumim pentru timpul și interesul acordat, sperăm să fim cei de care aveți nevoie.