Traduceri legalizate sector 1

Traduceri legalizate sector 1 online

Biroul nostru de traduceri este constituit din o echipa de traducatori tineri, certificati de Ministerul Justitiei. Traducatorul autorizeaza traducerea prin parafa si stampila, dupa o verificare amanuntita a documentului.

Insa traducerile legalizate se diferentiaza de cele autorizate. Traducerile legalizate sunt traduceri autorizate, facute de un traducator autorizat, legalizate de un notar public. Notarul public legalizeaza semnatura traducatorului autorizat. Pentru legalizarea unei traduceri este necesar originalul documentului. Firma noastra va ajuta cu legalizarea documentului pentru a economisi din timpul dumneavoastra. Noi va putem pregati actele in vederea legalizarii notariale, urmand ca dumneavoastra sa mergeti la notar cu originalul documentului si cu traducerile autorizate si pregatite de noi in vederea legalizarii notariale. Daca nu va grabiti foarte tare, putem merge si noi la notar la anumite intervale de timp, in functie de cat suntem de ocupati si de cand doriti dumneavoastra sa fie gata.

Sunt necesare traduceri legalizate atunci cand vine vorba de:

  • documente emise de notariat (declaratii, contracte vanzare-cumparare, procuri)
  • documente emise de organele de politie
  • acte constituitive vizate de Registrul Comertului
  • documente emise de Administratia Financiara
  • acte de stare civila
  • documente emise de instante, precum sentintele
  • documente emise de autoritatile vamale
  • documente emise de Registrul Comertului (Certificat constatator, Certificat de inmatriculare)
  • bilanturi vizate de Administratia Financiara

Conform noului Regulament de aplicare a Legii notarilor publici și a activitatii notariale, pentru efectuarea traduceri legalizate Bucuresti trebuie indeplinite urmatoarele doua conditii:

1. Inscrisul tradus trebuie prezentat la notar public în original sau copie legalizata. Legea interzice legalizarea traducerilor în cazul documentelor prezentate în copie simplă, fax sau e-mail.

2. Se pot legaliza doar documente oficiale( emise de institutii ale statului sau notariat) sau inscrisuri cu semnatura privata carora li s-a dat, dupa caz, data certa, legalizare de semnatura ori certificare.

Pentru traduceri legalizate sector 1 online ne gasiti la numerele de telefon de mai jos sau prin adresa de E-mail sau intrati pe pagina noastra de contact, unde veti gasi adresa exacta a sediului nostru. Va asteptam cu drag!