Traduceri online autorizate

Traduceri online autorizate

Biroul nostru de traduceri ofera si posibilitatea traducerii online. Actele se pot livra pe adresa de e-mail traduceri.legalizate@yahoo.com sau office@all-translations.ro . Plata se poate face prin virament bancar si actele pot fi trimise cu stampila si parafa traducatorului pe mail, in regim normal sau de urgenta.

Specificam ca legalizarea se poate face doar in prezenta unui notar public , cu actul in original.

Cum se procedeaza? Dumneavoastra ne trimiteti documentele ce trebuie traduse pe adresa de mail traduceri.legalizate@yahoo.com sau office@all-translations.ro si noi vi le trimitem traduse si autorizate inapoi in cel mai scurt timp posibil. Traducerile se pot efectua si pe loc , in cazul in care aveti nevoie de ele in regim de urgenta. Putem sa efectuam traduceri din/ in urmatoarele limbi: engleza. franceza, spaniola, italiana, germana, maghiara, rusa, ceha, slovaca, sarba, polona, olandeza, suedeza, finlandeza, chineza, japoneza, coreeana, norvegiana, ebraica, greaca , turca, daneza, ucraineaza, s.a.

Traducerile online autorizate nu au nevoie de interventia unui notar public, ci doar de stampila si parafa traducatorului autorizat. Bineinteles ca traducerea se poate si legaliza, la cererea clientului. Noi va oferim o gama larga de limbi in/din care se pot efectua traduceri, seriozitate, promptitudine, confidentialitate si profesionalism.

Asadar, daca aveti o viata ocupata si nu aveti timp sa rezolvati intr-o singura zi tot ce va propuneti, noi suntem aici sa va ajutam. Nu ezitati sa ne contactati pentru programul nostru de traduceri online autorizate .

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de mail traduceri.legalizate@yahoo.com sau office@all-translations.ro sau la numerele de telefon 0732323222 sau  0741127072 sau 0766570565 .

Ne puteti gasi si la sediul firmei noastre din Bucuresti , sector 6, Calea Crangasi, nr. 10, bl.19A, , ap.71, interfon 271C (puncte de reper: BCR Crangasi , Podul Grant ).